Αποτελέσματα Εκλογών στην Ένωση Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου

25 Οκτ.

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. ΛΕΣΒΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 24 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές στην Ένωση Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για την ΟΕΝΓΕ και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ. Ψήφισαν συνολικά 114 συνάδελφοι και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Για Διοικητικό Συμβούλιο το Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο έλαβε 98 ψήφους και 5 έδρες. Εκλέγονται οι Ανιτσάκης Χαράλαμπος με 73 ψήφους, Ανδρεάδης Δήμος με 71 ψήφους, Γεωργίου Αχιλλέας με 59 ψήφους, Ιατρουδέλλη Ειρήνη με 38 ψήφους, Παυλής Στρατής με 33 ψήφους. Η ΔΗΠΑΚ έλαβε 10 ψήφους και καμία έδρα. Υπήρχαν 2 άκυρα και 4 λευκά.

Για ΟΕΝΓΕ το Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο έλαβε 93 ψήφους και 3 έδρες. Εκλέγονται οι Ανιτσάκης Χαράλαμπος, Ανδρεάδης Δήμος και Γεωργίου Αχιλλέας. Η ΔΗΠΑΚ έλαβε 15 ψήφους και καμία έδρα. Υπήρχαν 4 άκυρα και 2 λευκά.

Για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ το Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο έλαβε 89 ψήφους και 5 έδρες. Εκλέγονται οι Ανιτσάκης Χαράλαμπος, Ανδρεάδης Δήμος, Γεωργίου Αχιλλέας, Παυλής Στρατής και Ιατρουδέλλη Ειρήνη. Η ΔΗΠΑΚ έλαβε 15 ψήφους και μία έδρα. Εκλέγεται η Κακναβάτου Ζήνα. Υπήρχαν 5 άκυρα και 5 λευκά.

Μυτιλήνη, 25 Οκτωβρίου 2013

Η Εφορευτική Επιτροπή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: