Αποτελέσματα εκλογών της Ένωσης Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου

10 Νοέ.

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. ΛΕΣΒΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 10 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για την ΟΕΝΓΕ και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ. Ψήφισαν συνολικά 87 συνάδελφοι από το Νοσοκομείο, τα Κέντρα Υγείας, τα Περιφερειακά Ιατρεία και το ΠΕΔΥ Μυτιλήνης. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο το Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο έλαβε 50 ψήφους και 3 έδρες. Εκλέγονται ο Παυλής Στρατής με 34 ψήφους, ο Γεωργίου Αχιλλέας με 31 ψήφους και ο Γεωργίου Ανδρέας με 25 ψήφους. Η ΔΗΠΑΚ έλαβε 30 ψήφους και 2 έδρες. Εκλέγονται ο Βαρλάμος Γεώργιος με 20 ψήφους και μετά από κλήρωση ο Χρυσαφίδης Νικόλαος με 14 ψήφους (ισοψήφισε με την Κακναβάτου Ζηνοβία).

Στην Εξελεκτική Επιτροπή εκλέγονται από το Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο ο Ανδρεάδης Δημοσθένης με 32 ψήφους και ο Ανιτσάκης Χαράλαμπος με 24 ψήφους. Υπήρχαν 6 άκυρα και 1 λευκό ψηφοδέλτιο.

Για την ΟΕΝΓΕ το Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο έλαβε 54 ψήφους και 1 αντιπρόσωπο. Εκλέγεται ο Ανδρεάδης Δημοσθένης με 27 ψήφους. Η ΔΗΠΑΚ έλαβε 30 ψήφους και 1 αντιπρόσωπο. Εκλέγεται ο Βαρλάμος Γεώργιος με 17 ψήφους. Υπήρχαν 2 άκυρα και 1 λευκό ψηφοδέλτιο.

Για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ το Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο έλαβε 53 ψήφους και 3 αντιπροσώπους. Εκλέγονται ο Παυλής Στρατής με 32 ψήφους, ο Ανδρεάδης Δημοσθένης με 31 ψήφους και ο Ανιτσάκης Χαράλαμπος με 30 ψήφους. Η ΔΗΠΑΚ έλαβε 31 ψήφους και 1 αντιπρόσωπο. Εκλέγεται ο Βαρλάμος Γεώργιος με 22 ψήφους. Υπήρχαν 2 άκυρα και 1 λευκό.

Μυτιλήνη, 10 Νοεμβρίου 2015

Η Εφορευτική Επιτροπή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: