Για τα απαράδεκτα σχόλια τοπικού ΜΜΕ

8 Μάι.

Δελτίο Τύπου

Για τα απαράδεκτα σχόλια τοπικού ΜΜΕ

Για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες στοχοποιήθηκε από συγκεκριμένο έντυπο, με απαράδεκτο τρόπο το προσωπικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Την πρώτη φορά εγκαλούνταν οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, γιατί τόλμησαν σε ένα διάλειμμα της εργασίας τους να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Στις 24/4/18 στοχοποιήθηκε από τον ίδιο δημοσιογράφο (Σ. Σαμ.) ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής.

Με τα κακεντρεχή σχόλια του, ο συγκεκριμένος συντάκτης ειρωνεύεται την καρδιολογική κλινική, χρησιμοποιεί απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τον συνάδελφο και παρεμβαίνει σε θέματα λειτουργίας των κλινικών, που ελάχιστα γνωρίζει και καθόλου δεν αφορούν την τοπική κοινωνία και τους ασθενείς. Φτάνει στο σημείο να εγκαλέσει το συνάδελφο για την τήρηση του ωραρίου του και μάλιστα τον καλεί «αν δε του αρέσει» να εγκαταλείψει το νησί και «να γυρίσει στη γενέτειρά του»!

Από που αντλεί τέτοιο θράσος ο συγκεκριμένος συντάκτης; Ποιος τον διόρισε ρυθμιστή της λειτουργίας των κλινικών, ελεγκτή της συμπεριφοράς των γιατρών και της τήρησης του ωραρίου τους; Τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί η στοχοποίηση πρώτα του προσωπικού του ΤΕΠ και τώρα του Διευθυντή της Καρδιολογικής; Γνωρίζει τις μεγάλες ελλείψεις γιατρών του Βοστανείου και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν; Και αν ναι, πώς τολμά να ζητά από τον συνάδελφο να παραιτηθεί; Θα τον βάλει επιτέλους στη θέση του η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ή θα τον αφήνει ανεξέλεγκτο να στοχοποιεί και να απαξιώνει τους γιατρούς και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, για λόγους δημοσιότητας;

Για τον ίδιο θα επαναλάβουμε πως «ο καθένας μας κρίνεται κυρίως, με βάση τη δουλειά του και την προσφορά του. Με βάση τη δουλειά μας ας κριθούμε και εμείς οι γιατροί του Βοστανείου». Για μια ακόμα φορά ο συγκεκριμένος συντάκτης ασχολείται όχι με την ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων του δημόσιου συστήματος υγείας, αλλά με κουτσομπολίστικα σχόλια, στα όρια του κιτρινισμού.

Μυτιλήνη, 8 Μαΐου 2018

ο Πρόεδρος                                                  ο Γραμματέας

Αλέξανδρος Ζάμπρας                               Στρατής Παυλής

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: